Bilstein

Bilstein

Bilstein B14:n tekniikka on testattu moottoriurheilussa

Käyttö on tarkoitettu myös tavallista ajoa varten, mikä on yksi Bilsteinin eduista. Käyttämällä sekä maantieajon, että moottoriurheilupuolen kokemusten etuja, ovat Bilsteinin insinöörit kehittäneet tämän äärimmäisen tehokaan Bilstein B 14 PSS menetelmän.

Kyseisen menetelmän kierteellä varustettu runko antaa mahdollisuuden korkeussäätöön. Bilsteinin äärimmäisen tehokas invertoitu yksiputkiteknologia takaa tasapainotetut ajo-ominaisuudet ja ajamisen iloa joka tilanteessa!
Bilstein B16 PSS9/PSS10

PSS9/PSS10menetelmällä Bilsteinin kehitysosasto on saavuttanut ajo-ominaisuuksiin aivan uudenlaisen tason. Invertoidun yksiputkiteknologian ansiosta Bilstein B16 PSS9/PSS10 vastaa korkeatasoisiin haasteisiin.

Menetelmä hyödyntää kierteellä varustetun rungon korkeussäädön mahdollisuuksia sekä yhdeksän pykäläisen vaimennuksen tason. Niitä on testattu täyden mittakaavan kokeissa, joiden avulla on pystytty määrittelemään molempien suuntien vaimennusvaiheet. Asennuksen jälkeen ominaisuuksia voidaan helposti muuttaa kääntämällä alumiinista säätökahvaa. Näin saadaan joka tilanteeseen aikaiseksi huppulaatuiset ajo-ominaisuudet.

Asennuksen jälkeen iskunvaimentimen säätöä voidaan helposti muuttaa. Riippuen pyörä-/rengasyhdistelmästä (ei jousitettu massa) ja ajotilanteesta, käyttäjä voi asettaa Bilstein B16 PSS9/PSS10 yhdistelmän arvot omien vaatimuksiensa mukaan.

  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction
  1. Bilstein B16 PSS10 -coilover - MERCEDES-BENZE-CLASS (W212);
   -40%
   Bilstein B16 PSS10 -coilover - MERCEDES-BENZE-CLASS (W212);
   Tuotenumero 48-166560

   Korkeus- ja vaimennussäädettävä alustasarja Mercedes-Benz W212 sedan. Ei autoihin, joissa ilmajousitus. Katso alta lisätiedoista tarkempi sopivuus.

   Tarjoushinta 1 250,00 € Normaalihinta 2 090,00 €
   Saatavuus:Toimitusaika 2-4 arkipäivää
  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction