Concaver-vanteiden valmistusprosessi

Concaver-vanteet valmistetaan "Flow forming" -prosessilla. Aihio valetaan tätä prosessia silmällä pitäen. Valmis aihio muovataan rullilla lopulliseen muotoonsa. Lopputuloksena lujempi ja valuvannetta kevyempi rakenne.

Concaver forged -alumiinivanteet vaihe 1 Concaver forged -alumiinivanteet vaihe 1 Concaver forged -alumiinivanteet vaihe 1 Concaver forged -alumiinivanteet vaihe 1

Concaver on maukas kirsikka kakun päällä vannemarkkinoilla. Concaver on tuonut markkinoille huippulaatua, kestävyyttä järkevään hintaan ja tyydyttää vaativimmankin autoharrastajan vannetarpeet. Vanteet on suunniteltu alan osaajien toimesta, joilla on kokemusta yleisesti visuaalisesta suunnittelusta ja kuin myös autoalalta. Concaver osaltaan seuraa alan trendejä mutta myös pyrkii kehittämään omaa. Concaver-vanteiden suunnittelussa on nimensä mukaisesti kiinnitetty vanteen keskustan syvyyteen, puhekielessä concaveen. Riippuen vannemallista, on tarjolla 2-4 concave-mallia: performance, mid, deep tai extreme.
CVR1, CVR2, CVR3 ja CVR4. Loppukoon jargoni ja muut selittelyt. Puhukoon kuvat ja videot puolestaan.Ladies and gentlemen, I'll give you Concaver.


Concaver-vanteiden valikoima CVR1, CVR2, CVR3, CVR4

Concaver CVR1 hybrid forged -series

concaver cvr1 -vanne

concaver cvr1 -vanneprofiilit

Tästä vannevalitsimeen >>


Concaver CVR2 hybrid forged -series

concaver cvr2 -vanne

concaver cvr2 -vanneprofiilit

Tästä vannevalitsimeen >>


Concaver CVR3 hybrid forged -series

concaver cvr3 -vanne

concaver cvr3 -vanneprofiilit

Tästä vannevalitsimeen >>


Concaver CVR4 hybrid forged -series

concaver cvr4 -vanne

concaver cvr4 -vanneprofiilit

 

Tästä vannevalitsimeen >>