HEL-jarruletkut

HEL-jarruletkut
HEL-jarruletkut

HEL Performancen teräspunosjarruletkuja on saatavilla lähes kaikkiin autoihin. Teetämme letkut autoosi myös mittojen mukaan. Letkut ovat valmistettu teflonista ja niiden teräspunokset ovat ruostumatonta terästä.

HEL-performance -jarruletkut autoihin

Autojen vakiojarruletkut valmistetaan yleensä kumista. Kumiletkuja käytetään lähinnä kustannussyistä – kumiletkut ovat teräspunosletkuja halvempia. Kumiletkut kärsivät kuitenkin monista vaivoista: kumiletkut haurastuvat ja pullistuvat paineen alla, jolloin vaste jarrukahvaan tai -polkimeen on huonompi.

Jarruletkut teflon/teräspunos -materiaalista

HEL Performance –jarruletkut ovat valmistettu teflonista ja ne ovat päällystetty teräspunoksella. Teräspunosletkut eivät pullistu paineen alla ja niiden kestävyys on huomattavasti parempi kuin kumiletkuilla. Näin jarrutustehokkuus ja –tuntuma paranevat.

Jarruletkuja eri väreissä

Teräspunokset ovat suojattu PVC:llä, jota on saatavana sekä värillisenä, että värittömänä. Jarruletkujen liittimet ja pultit ovat valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai titaanista.

Kaikki HEL Performancen jarruletkut ovat myös painetestattuja ja ne kestävät suuriakin lämpötilaeroja (-60 – 260 C). Laadusta ja kestävyydestä kertovat myös maailmanlaajuiset tieliikennehyväksynnät (FMVSS-106, DEKRA, TÜV, DOT, NHTSA, LTSA, ADR, IDR, MOT ja SAE)

  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction
  1. HEL-teräspunosjarruletkut
   HEL-teräspunosjarruletkut
   Tuotenumero HEL
   • Valitse letkujen lukumäärä, 2 letkua (pelkät etu- tai takaletkut), 4 letkua, tai 6 letkua autoihin, joissa kumiletkuja on alkuperäisissä jarruissa 6 kpl
   • Valitse haluamasi letkun väri
   • Kirjoita autosi rekisteritunnus ja/tai mallitiedot ostoskorissa tilauksen lisätietoihin, niin toimitamme juuri sinun autollesi sopivan HEL Brakes -letkusarjan
   75,00 €
   Saatavuus:Toimitusaika n. 7 arkipäivää
  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction