K&N-ilmansuodatin - E-9280

Tuotenumero
E-9280

Kestävä ja pestävä K&N-ilmansuodatin.

93,00 €

Toimituskulut kirjeille 3 €, paketeille 6 €.
Yli 130 € tilaukset toimituskuluitta!

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa

K&N-ilmansuodattimet ja intake-kitit

K&N tarjoaa laajan skaalan pestäviä ja kestäviä ilmansuodattimia vakiokoteloihin ja myös kokonaisia intake-sarjoja imuputkineen. K&N-suodattimet tarjoavat helpon tavan mietoon viritykseen tai auton suuremman virityksen lähtökohdaksi. K&N-ilmansuodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. K&N-suodattimissa yhdistyy markkinoiden parhas suodatuskyky ja virtaavuus.

Pienempi kulutus ja enemmän tehoa

Osa moottorin tehosta hukkuu erilaisiin häviöihin, imuvastus on yksi niistä. Mitä pienempi vastus imussa on, sitä vähemmän tehoa ja polttoainetta kuluu ilman imemiseen ilmansuodattimen läpi. Vapaampi virtaavuus imupuolella tarkoittaa vähemmän häviöitä, enemmän tehoa ja pienempää polttoaineenkulutusta

Ilmansuodattimen huolto

Suodattimen kunnosta huolehtiminen on siis tärkeää, ja suosittelemmekin suodattimen kaveriksi valikoimistamme löytyvää K&N-ilmansuodattimen huoltosettiä, jossa tulee pesuaine ja öljy. Sopiva huoltoväli suodattimelle on yleensä kaksi kertaa vuodessa.

Helppo asennus - yksi suotuimmista auton virityksistä

Ilmansuodattimen vaihto on yksinkertainen ja toimiva tapa hankkia autoon muutama lisähevosvoima ja varmistaa taloudellisuus. Ja on huomioitava myös ekologinen näkökohta. Oikein hoidettuna K&N-suodatin toimii koko auton eliniän. Ei tarvitse hankkia uutta suodatinta joka vuosi ja heittää vanhaa jätteisiin ja samalla kuormittaa ympäristöä.

Write Product Query