Katalysaattorit

Katalysaattorit

Magnaflow Katalysaattori

Katalysaattori ("katti") on useimmissa autoissa pakoputkiston huonoiten hengittävä osuus. Tämä rajoittaa auton moottoritehoa, sekä usein lisää polttoaineenkulutusta pakovastuksen takia. Päivitä autosi katalysaattori paremmin hengittävään Magnaflown erikoismalliin, ja huomaa ero.

Katalysaattorin kennorakenne

Virikatit on lähes aina metallikennokatalysaattoreita. Nämä kestävät paremmin kuin keraamiset katit. Virikäyttöön suosittelemme ehdottomasti metallikennoista katalysaattoria. Katalysaattoreiden yhteydessä mainitaan CPI-lukema (cells per square inch). Tämä tarkoittaa kuinka tiheä kenno on. Mitä pienempi lukema, sitä harvempi on katalysaattorin kennon rakenne ja sitä vapaammin virtaava. Pakokaasujen puhdistuskyky taas on huonompi.

  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction
  1. Magnaflow-virityskatalysaattori, metallikenno
   Magnaflow-virityskatalysaattori, metallikenno
   Tuotenumero MF-CAT

   Myymämme virikatti on maailmankuulun Magnaflown laadukas virityskatalysaattori. Sen jalometallinen tiheydeltään 200cell kenno kestää hieman poksahteluakin putkistossa ym., jossa halvemmat keraamiset katit usein antautuvat sisuskaluiltaan. Toimitamme tarvittaessa lisähintaan supistemuhveja päihin, jolla sovitat Magnaflow-metallikatalysaattorin myös pienempiin putkiin.

   Katin suodatuskyky on hyvin lähellä alkuperäistä ja tapauksesta riippuen jopa alkuperäistä parempi, joten autosi menee sillä läpi ongelmitta katsastuksesta. (Olettaen tietysti että moottorisi on kunnossa)

   Katalysaattori myös pehmentää pakoääniä ja leikkaa äänistä ruman metallisen "räimeen" pois verratuna suoraan korvausputkeen.

   • 2.5" tai 3.0" jalometallinen 200CPI kenno
   • Kuoret ruostumatonta terästä
   • Virtaus n. +300hp saakka häviöttä
   • Halkaisija: 101mm
   • Pituus: 203mm
   • Kennokoko: 4.0"
   • Ei e-hyväksytty
   Alkaen 175,00 €
   Saatavuus:Loppu toistaiseksi
  View as Ruudukko Luettelo

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction