Soviterenkaat

Soviterenkaat

Soviterenkaat aluvanteisiin

Soviterenkaat ovat tärkeä elementti vanteita asennettaessa. Renkaat tarvitaan lähes aina kun jälkiasennusvanteita asennetaan autoon. Alkuperäisvanteissa on useimmiten pyörännapaan sopiva reikä, joka ei vaadi soviterengassarjaa. Jälkiasennusvanteissa on yleensä keskireikä paljon suurempi kuin pyörännavan halkaisija. Tällä vannevalmistaja varmistaa vanteen sopivuuden mahdollisimman moneen automalliin. Tällöin on käytettävä vanteisiin sopivia soviterenkaita, jotka sovittavat vanteen reiän sopivaksi pyörännapaan. Ilman soviterengasta syntyy helposti tärinää, koska vanne ei keskity kunnolla napaan. Pelkkä pyöränmuttereiden tai -pulttien tuoma keskitys ei näissä tapauksissa riitä.

Soviterengassarjoja laaja määrä heti varastosta

Valikoimassamme on kaikki yleiset koot ja vähän harvinaisemmatkin. Pyrimme varastoimaan jatkuvasti kaikkia verkkokaupassa listattuja kokoja. Soviterenkaat myydään aina sarjana, sisältäen 4kpl soviterenkaita.

  View as Luettelo Ruudukko

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction
  1. Widetrack-soviterengassarja vanteisiin
   Widetrack-soviterengassarja vanteisiin
   Tuotenumero CRH

   Soviterengassarja on tärkeä varuste, jolla saadaan vanteen keskireikä sopimaan välyksettömästi auton pyörännapaan. Jos soviterenkaat jätetään pois, saattaa ajossa ilmetä tärinää. Samantyyppistä kuin epätasapainossa oleva rengas. Tarkasta soviterenkaat aina renkaanvaihdon yhteydessä ja hanki meiltä uudet, jos vanhat ovat rikkoutuneet tai hukkuneet. Soviterengassarja sisältää 4kpl soviterenkaita.

   Alkaen 12,00 €
   Saatavuus:Osa variaatioista varastossa
  View as Luettelo Ruudukko

  1 Tuote

  per sivu
  Set Descending Direction