Bilstein

Bilstein-iskunvaimentimet

Bilstein on tuttu ja turvallinen valinta mihinkä tahansa autoon, kauppakasseista urheiluautoihin. Bilstein on tuttu näky eri autourheiluluokissa ympäri maailman ja toimittaa iskareita myös muille alustasarjavalmistajille. Pitkäikäinen, turvallinen ja joka tilanteessa toimivampi kuin ns. ”tarvikeiskarit”. Miksi siis tyytä vähempään kun saat Bilstein iskareille kahden vuoden takuun.

Alla levasta linkistä pääset selkeään ja helppokäyttöiseen Bilstein-tuoteselaimeen, josta löytyy iskunvaimentimet B4, B6 ja B8 ja lisäksi B12, B14 ja B16 -alustasarjat.
Ota tuotenumero (Part Number) ylös, käytä verkkokaupan hakua ja laita tuote ostoskoriin.

Tuoteluettelo 2022

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kysellä sopivia iskareita. Kerrothan automallisi tarkkaan, merkki, malli, vuosimalli, vetotapa, moottori jne. Rekisterinumero on yleensä hyvä tieto, jolla saamme tsekattua oikeat Bilstein-iskunvaimentimet. Voit myös ilmoittaa onko hakusessa alkuperäistä vastaavat B4-, jämäkämmät B6- tai B8-iskarit.

  Lue lisää

  Bilstein B4-gas

  Suorituskykyä ja tehoa
  Alkuperäinen ja paras: Alkuperäisten yksiputkisten kaasuiskunvaimentimien kehittäjä – BILSTEIN – on toimittanut näitä vaimentimia jo yli 50 vuoden ajan ja niitä on käytetty lähes kaikissa viime vuosikymmenten automalleissa.

  Tuotteen hyödyt:

  • Tasainen vaimennusteho kaikilla kuormilla
  • Suuri tehoreservi maksimoi turvallisuuden
  • Jokainen ajokerta kuin ensimmäinen
  • Korkeaa OEM-laatua
  • BILSTEIN -kaasuteknologia

  Bilstein B6 Performance

  Vakiomittainen yksiputkivaimennin katuautoille
  Iskunvaimennin on jousituksen keskeinen osa, joka toimii merkittävässä roolissa ajodynamiikan kannalta. Se vaikuttaa uraherkkyyteen sekä yli- ja aliohjautuvuuteen. Ulkopuolinen kuormitus muodostaa iskunvaimentimeen jopa 150 C lämpötilan.
  Tällaiset olosuhteet eivät kuitenkaan muodosta ongelmia yksiputki teknologialle, joka löytyy B6 Performance -iskunvaimentimista. Bilsteinin yksiputkivaimentimissa on kirjaimellisesti luotu käänteen tekevää tekniikkaa. Iskunvaimentimen rakenne on käännetty ylösalaisin. Parempi lämmön haihduttavuus, useampi tukipiste ja täydellisesti suojattu mäntä antavat tälle ylivoimaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. B6 Performance on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat optimoida alustansa ja luoda täydellisen yhdistelmän ”mukavuutta ja urheilullisuutta”.

  Tuotteen ominaisuuksia:

  • Kaasuiskunvaimennin
  • BILSTEIN:in yksiputkivaimennin teknologia
  • Vakiomittainen iskunvaimentimen runko
  • Käyttötestattu

  Bilstein B8 Performance Plus

  Lyhennetty iskunvaimennin madalletulle alustalle
  Lyhennetty iskunvaimennin madalletulle alustalle. B8 Performance Plus on erittäin suorituskykyinen lyhennetty yksiputkivaimennin. Se on suunniteltu erityisesti madallettuihin urheiluautoihin. Tämä iskunvaimennin on ehdoton käytettäessä madallusjousia. Näin jousi pysyy esijännitettynä kaikissa ajotilanteissa ja takaa korkeatasoisen ajosuorituksen yhdessä B8 Performance Plus yksiputki teknologian kanssa.

  Bilsteinin yksiputkivaimentimissa on kirjaimellisesti luotu käänteen tekevää tekniikkaa. Iskunvaimentimen rakenne on käännetty ylösalaisin. Parempi lämmön haihduttavuus, useampi tukipiste ja täydellisesti suojattu mäntä antavat tälle ylivoimaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. B8 Performance Plus tekee ajosta hauskaa, mahdollistamalla nopeat ajonlinjan muutokset korkeissa nopeuksissa, tasapainoisen ajonhallinnan ja täydellisen pidon.

  • Kaasuiskunvaimennin
  • BILSTEIN:in yksiputkivaimennin teknologia
  • Lyhenetty iskunvaimentimen runko
  • Käyttötestattu