HEL-teräspunosjarruletkut

HEL-performance -jarruletkut

Autojen ja moottoripyörien vakiojarruletkut valmistetaan yleensä kumista. Kumiletkuja käytetään lähinnä kustannussyistä – kumiletkut ovat teräspunosletkuja halvempia. Kumiletkut kärsivät kuitenkin monista vaivoista: kumiletkut haurastuvat ja pullistuvat paineen alla, jolloin vaste jarrukahvaan tai -polkimeen on huonompi.

Lue lisää

Jarruletkut teflon/teräspunos -materiaalista

HEL Performance –jarruletkut ovat valmistettu teflonista ja ne ovat päällystetty teräspunoksella. Teräspunosletkut eivät pullistu paineen alla ja niiden kestävyys on huomattavasti parempi kuin kumiletkuilla. Näin jarrutustehokkuus ja –tuntuma paranevat.

Jarruletkuja eri väreissä

Teräspunokset ovat suojattu PVC:llä, jota on saatavana sekä värillisenä, että värittömänä. Jarruletkujen liittimet ja pultit ovat valmistettu joko ruostumattomasta teräksestä tai titaanista.

Kaikki HEL Performancen jarruletkut ovat myös painetestattuja ja ne kestävät suuriakin lämpötilaeroja (-60 – 260 C). Laadusta ja kestävyydestä kertovat myös maailmanlaajuiset tieliikennehyväksynnät (FMVSS-106, DEKRA, TÜV, DOT, NHTSA, LTSA, ADR, IDR, MOT ja SAE)