Tietoa meistä

Modificars

Modificars on vuonna 2006 perustettu yritys, joka keskittyy erikoisautotarvikkeiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin. Toimintamme on vakiintunut, vakaalla pohjalla ja kannattavaa.

Asiakaspalvelu on tärkein asia meille. Haluamme, että tulet uudestaan asiakkaaksemme. Vastaamme sähköpostiin aina aukioloaikoinamme ja ruuhka-aikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin. Emme halua olla ”tulppana” Sinun ja projektisi välissä.

Asiakaskuntamme koostuu kaikista autolievista ihmisistä ympäri Suomea oli tavoitteena virittää ja laittaa mieleinen katuauto tai korjata ja huoltaa tavallinen perheauto. Meiltä löytyy erikoisosia suurimpaan osaan Suomessa tavattavista autoista. Meiltä saat tavalliset varaosat alkuperäisosien tilalle tai kovempaa ”viripalikkaa”, jos ei alkuperäistyyppinen osa enää jaksa innostaa. Toimitamme myös mittatilaustuotteita kuten Wössner-takomännät.

Modificars on jatkuvasti kehittyvä autotarvikkeiden verkkokauppa ja erikoisliike. Noutopisteemme sijaitsee Kangasalan keskustan tuntumassa.

Missiomme on tarjota kattavaa valikoimaa, jolloin asiakkaamme saavat tilattua kaiken tarvitsemansa helposti ja edullisesti yhdestä liikkeestä. Toimimme tehtaan maanatuojina monelle eri huippubrändille kuten JR (Japan Racing), Wössner, Vogtland ja monia muita.

Verkkokaupassamme on erittäin laaja ja vaihtuva tuotevalikoima, joka rakentuu noin 30:stä eri brändistä ja sisältää tällä hetkellä n. 60 000 tuotetta. Tuomme valtaosan tuotteista euroopan alueella toimivilta yrityksiltä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan ja toimitusajan.

Yhteystiedot

Osoite

Modificars
Luukkaalantie 34
36200 Kangasala

Puhelin

050 543 2393

Sähköposti

[email protected]

Facebook          

Modificars Facebookissa

Y-tunnus           

2073392-2

Aukioloajat      

Ma – Pe 9.00 – 15.00