Koni

Koni Sport, STR.T ja Special Active -iskunvaimentimet

Koni kehittää ja valmistaa laadukkaimmat ja suorituskykyisimmät iskunvaimentiet henkilöautoihin ja pakettiautoihin 150 vuoden kokemuksella.
Koni -iskunvaimentimet parantavat autosi ajo-ominaisuuksia ajomukavuudesta tinkimättä. Koni -iskunvaimentimet tarjoavat erinomaiset vaimennusominaisuudet ja pitkän käyttöiän. Koni Sport, STR.T ja Special Active -iskunvaimentimet optimoivat auton ajettavuuden ja käsiteltävyyden eri ajotilanteissa.

Alla levasta linkistä pääset selkeään ja helppokäyttöiseen KONI-tuoteselaimeen, josta löytyy iskunvaimentimet ja alustasarjat.
Ota tuotenumero (Article number) ylös, käytä verkkokaupan hakua ja laita tuote ostoskoriin.

Tuoteluettelo 2022

Lue lisää

Parempaan käsiteltävyyteen – Koni Special

Punainen KONI Special on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat parantaa autonsa käsiteltävyyttä. Parantuneet ajomukavuus ja ajo-ominaisuudet yhdistettynä korkeampaan turvallisuustasoon on saatavissa lähes kaikkiin automalleihin.

Urheilulliseen käyttöön – Koni Sport

KONI palvelee urheilullisia kuljettajia huolella suunnitellulla Sport-iskunvaimenninvalikoimalla. Tämä linja tähtää poikkeuksellisiin ajo-ominaisuuksiin yhdistettynä sopivaan mukavuustasoon.

Special Active -iskunvaimentimet (Frequency selective damping). Two-in-one -ratkaisu

Special Active säätää vaimennustehoa vaimentimen männän liiketaajuuden mukaan. Tämän ansiosta tiheä, korkeafrekvenssistä vaimennusliikettä aiheuttava tien epätasaisuus saa aikaan vaimennuksen pehmentymisen ja taas vastaavasti esim. nopeassa kaarteessa vaimennus on jäykkä ja takaa erinomaisen ajettavuuden.

Perinteikäs KONI tuo uutta elämää auton viritykseen – Koni STR.T

Erinomainen laatu yhdistettynä moottoriurheilusta saatuun vankkaan tietotaitoon löytyvät uudesta STR.T (lyhenne sanasta “street”) iskunvaimentimesta. Se on vaimennin, jonka suorituskykyä ja hintaa on vaikea lyödä. KONI STR.T vaimennin soveltuu erityisen hyvin autoihin jotka ovat varustettu madallusjousilla. Soveltuu toki erinomaisesti myös autoihin joissa on normaali jouset.