Concaver

Concaver-vanteet – The Wheel Reinvented

Concaver – tyylikäs Concave-mallinen vanne, kirsikka kakun päällä vannemarkkinoilla. Päämääränä tuoda markkinoille huippulaatua, kestävyyttä järkevään hintaan ja tyydyttää vaativimmankin autoharrastajan vannetarpeet. Vanteiden laatu tulee osittain intohimosta tuotetta kohtaan, jolloin ei oikoteitä tuotannossa tehdä. Myös kokemus ja tiukka laadunvalvonta tuottaa lopuksi huipputuotteen, jonka jokainen yksityiskohta on hiottu äärimmilleen. Onhan Concaver-alumiinivanteet tarkoitettu autoilijoille, joille vanteen laatu, ulkonäkö ja kestävyys on ykkösijalla.

Lue lisää

Concaver-vannesarjat suunniteltu ulkonäkö ykkösijalla

Vanteet on suunniteltu alan osaajien toimesta, joilla on kokemusta yleisesti visuaalisesta suunnittelusta ja myös autoalalta. Concaver osaltaan seuraa alan trendejä ja myös pyrkii kehittämään omaa. Tällä konseptilla saadaan juuri Sinua varten vannemalleja, jotka näyttävät todella hyviltä oli autosi melkein mikä tahansa. Concaverilla otetaan myös huomioon nykyinen ja tuleva autokanta ja pyritään vanteesta tekemään sellainen, jotka sopivat mahdollisimman moneen autoon. Monta eri pultijakoa, halkaisijaa, leveyttä ja offset-skaalaa. Nämä kaikki on otettu jo vannemallin suunnittelussa huomioon.

Concaver-vanneprofiilit – performance, mid, deep, extreme

Concaver-vanteiden suunnittelussa on nimensä mukaisesti kiinnitetty huomiota vanteen keskustan syvyyteen – puhekielessä yksinkertaisesti concaveen. Riippuen mallista, halkaisijasta ja leveydestä, on tarjolla 2-4 concave-mallia ”flätimmästä” performance-profiilista aina syvimpään extreme-profiiliin. Oli autosi tavallinen kulkine, kalliimman luokan perheauto tai luxusmallia oleva urheiluauto, takaamme, että autosi ulkonäkö nousee aivan uudelle tasolle Concaver-vanteilla.

  • Hybrid Forged Series -sarjan vanne
  • Päävarastolla tuhansia vanteita valmiina toimitukseen
  • Toimitusaika keskimäärin 7-10 arkipäivää
  • Laadukkaat vanteet vaativalle kuljettajalle niin kadulle kuin ratakäyttöön
  • Pätevä hintataso muihin saman valmistustavan vanteisiin verrattuna
  • Paljon eri malleja, concave-syvyyksiä ja värejä
  • Yleisimmät 5-pulttiset jaot
  • Osa vanteista saatavilla asiakkaan haluamalla pulttijaolla ja ET:llä (ilmoitetaan tuotekuvauksen yhteydessä)
  • Koot 19-22 -tuumaa

Osa Concaver-vanteista on saatavana blankkoina, johon keskusvarastolla porataan haluttu pulttijako. Lisäksi osassa vanteista on mahdollista muokata offset-lukemaa ja keskireiän kokoa. Nämä on valittavissa alasvetovalikoista tuotesivulla. Muokattavat vanteet tunnistat tuotenimestä Custom. Toimitusaika Concaver-vanteille on pääasiassa 1-2 viikkoa. Custom-vanteissa toimitusaika on joitakin päiviä pitempi. Verkkokauppamme Concaver-vannevalikoima päivittyy taajaan ja saldot päivitetään kerran tunnissa. Saldot kertovat päävaraston varastotilanteen.

Vanteiden mukaan on valittavissa myös asennussarja, joka sisältää pultit tai mutterit ja soviterenkaat (jos sopivaa kokoa on olemassa). Asennussarja myydään per vanne, joten jos olet hankkimassa useamman kokoista vannetta, muista ottaa kaikkien vanteiden mukaan asennussarja.

Rajaa
SuljeLaajenna rajausvaihtoehtoja

Väri