Madallusjouset

Madallusjouset – ulkonäköä ja hallittavuutta

Madallusjouset on yleisin tapa parantaa auton ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia. Korin kallistelu vähenee. Autosi on helpompi hallita ääritilanteissa ja myös ajettavuudesta tulee makeampaa kuin ajettaessa vakioautolla. Madallusjousilla lasket autosi korkeutta, jolloin autosi ulkonäkö muuttuu ”traktorista” sellaiseksi kuin sporttisen auton kuuluu olla. Monesti isot vanteet tekevät myös autosta korkean näköisen. Madallussarjan asennus tiputtaa autoa 10-50mm (madallusjousisarjasta riippuen), eikä auto näytä enää korkealta. Pyöränkaarien ja pyörien korkeusero tasoittuu ja muuttuu tyylikkääksi.

Lue lisää

Alustan korkeus on tehtaalta lähtiessään yleensä melko korkea. Valmistaja tahtoo jättää maavaraa, että autolla pytyisi ajamaan pahimmissakin olosuhteissa. Laadukkailla madallusjousillamme autosi tulee 10-50mm kohti maanpintaa, ja näin alemmaksi siirtynyt painopiste tekee samalla autostasi tukevamman ajettavan ja paremman näköisen.

Halvoilla ja heikkolaatuisilla madallussarjoilla on kuitenkin moni hyvä auto pilattu. Jouset menee poikki, menettää ryhtinsä jo vuodessa jne. Tällaisiin sarjoihin emme sekaannu vaan tarjoamme taatusti toimivat brändit madallusjousimarkkinoille. Edustamme neljää eri merkkiä: Eibach, H&R, Vogtland ja ST.