JT Tuning

JT Tuning -pakoputkistot Saabeihin ja Volvoihin – Made in Finland

Suomessa valmistettava JT Tuning on erikoistunut valmistamaan sporttiputkia Saabeihin ja pääasiassa Volvojen turbomalleihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3-tuuman putkisto läpivirtaavine äänenvaimentimineen on ykkösvaihtoehto vannoutuneelle Volvo tai Saab -harrastajalle. Tärkeimmät ominaisuudet JT-putkistoilla ovat hyvä virtaus, miellyttävä ääni ja moottorin tehokkuuden parantaminen. Erityispiirteenä on 3-tuuman putkikoko, jonka ansiosta virtaus on huippuluokkaa ja riittää rankkoihinkin virityksiin.

Lue lisää

JT:n pakoputkistojen tulo Suomeen mahdollisti paremman tuotekehityksen

JT Tuning aloitti toimintansa aikoinaan Ruotsissa, josta se rantautui Suomeen yrityskauppojen johdosta. Suomeen tulon yhteydessä avautui paremmat mahdollisuudet tuotekehitykseen, yksityiskohtien ja tuotannon kehitykseen. Esimerkiksi alussa pakoputkistot olivat suurimmaksi osaksi aluminoitua terästä. Nykyään materiaalina käytetään AISI 409 -ruostumatonta terästä. Tämä takaa erittäin pitkän käyttöiän pakoputkistolle. Ääni – virityspakoputkistojen tärkeä elementti, on aina kehityskohteiden listalla. Esimerkiksi Volvo 940 kohdalla tuotekehitykseen on panostettu normaalia enemmän. Tässä tapauksessa on järjestetty jopa äänestys kuluttajille, jonka mukaan eri versioista saatiin valikoitua tuotantoon eniten äänestetty malli.

Summa summarum – Jos sinulla on Turbo Saab tai Turbo Volvo, uskomme, että JT Tuningin -pakoputkisto on juuri oikea valinta.

Usein kysyttyä JT Tuning -pakoputkista:

Onko JT Tuning -pakoputkistot aluminoitua terästä?
– JT Tuning -pakoputkistot valmistetaan AISI 409 -ruostumattomasta teräksestä. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

Mihin autoihin JT:n pakoputkia saa?
– JT on erikoistunut Saabeihin ja Volvoihin. Suurimmaksi osaksi niiden turbomalleihin.

Mitä kokoa JT pakoputkistot ovat?
– JT käyttää putkistoissaan 3-tuuman putkea. Tämä sallii rankemmatkin viritykset ilman liiallista vastapainetta.

Mikä on pakoputkistojen toimitusaika?
– Varastotilanne on yleisesti ottaen hyvä. Koska pakoputkistot valmistetaan Suomessa, myös varastosta loppuneet tuotteet saadaan nopealla aikataululla.

Onko JT:n pakoputkisto kovaääninen?
– JT:n putkistoja kehitetään jatkuvasti ja myös erittäin tärkeä ääniasia on vahvasti esillä tuotekehityksessä. JT:n ominaisuuksiin kuuluu miellyttävä ääni hyvän virtauksen kera.

Rajaa
Sulje