Toimitusehdot

MODIFICARS -verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Sen vuoksi asiakkaan tulisi tutustua yleisiin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy yleiset sopimusehdot. Tilaus on valmis kun saat tilausvahvistuksen. Huomioi, että on asiakkaan omalla vastuulla, että henkilötiedot kuten nimi, sähköposti, ja osoite täsmäävät.

Maksaminen

MODIFICARS -verkkokaupassa maksaminen on mahdollista seuraavilla maksutavoilla:

  • Ennakkomaksu tilisiirtona
  • Käteinen tai korttimaksu (vain noutojen yhteydessä)
  • Svea Webpay -lasku
  • Svea Webpay -erämaksu
  • Bambora PayFormin tarjoamat osamaksut, verkkopankki- ja luottokorttimaksut
  • Paypal

MODIFICARS:lla on oikeus muuttaa maksutapaa riippuen tuotteen luonteesta. Harvinaisempien osien, tehdastilausten kohdalla, voidaan vaatia joko osittainen tai kokonainen kauppasumman maksu etukäteen. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Voit lukea lisää maksutavoista täältä

Toimitus

Toimitamme MODIFICARS -verkkokaupasta tilatut tuotteet vain Suomeen. Erikseen sovittaessa toimitetaan myös Suomen ulkopuolelle.

Toimituskustannukset suomen sisäisissä toimituksissa määräytyvät tuotteen ja maksutavan mukaan. Toimituskustannukset suomen sisäisissä toimituksissa näkyvät tilausta päätettäessä. Toimituskulut maksetaan tuotteen tilauksen yhteydessä.

Meillä ei ole vähimmäistilausmäärää.

Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tavarana vastaanottamisesta. Vaihto- tai palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka:

  • on valmistettu asiakkaan tarpeen mukaan
  • on muunnettu asiakkaan tarpeen mukaan

Toimituksen viivästymistilanteessa otamme asiakkaaseen yhteyttä ja annamme uuden toimituspäivämäärän. Asiakkaalla on viivästystilanteissa oikeus valita, odottaako hän tuotteita vai peruuttaako kaupan.

MODIFICARS vastaa palautetun tuotteen rahti- tai postikuluista. Jos haluat palauttaa tuotteen ilmoita siitä sähköpostiimme [email protected]. Palauta tuote vasta sitten kun olet saanut myyjältä ohjeet palautukseen. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusohjeiden antamisesta lukien. Jos palautat tuotteen ilman ennakkoilmoitusta, veloitamme rahtikulut asiakkaalta, postin tai matkahuollon silloisen hinnaston mukaisesti. Hyvitämme kauppasumman palautus-lomakkeessa ilmoitetulle pankkitilille 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen. Mikäli maksussa on käytetty svea webpay palvelua, hyvitys maksetaan svea webpayn kautta.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla kiinni tuotteissa. Jos tuote on palautettu muuttuneena tai vahingoittuneena, mutta kuitenkin myyntikuntoisena, hyvitämme kauppasumman josta on vähennetty mahdollinen arvonalennus. MODIFICARS pidättää oikeuden arvioida tuotteen myyntikuntoisuuden ja jälleenmyyntiarvon.

Rajoitus ei koske viallisia tuotteita.

Palautus koskee ainoastaan tuotteita, jotka on ostettu verkkokaupastamme. Yritysten välisessä kaupassa ei ole palautusoikeutta.

Emme lunasta postiennakolla tai rahtiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Tuotereklamaatiot ja viallisen tuotteen palauttaminen

Mikäli tuote on viallinen tai vaurioitunut toimituksen yhteydessä, pyydämme reklamoimaan asiasta sähköpostitse [email protected]. Emme vastaa käytössä tulleista kulumista tai siitä, että tuotetta on käytetty väärään tarkoitukseen.

Jos haluat palauttaa viallisen tuotteen lähettämällä sen meille, asiakkaan tulee ottaa tuotteesta kuva ja lähettää kuva saateteksteineen osoitteeseen [email protected] ennen itse tuotteen lähettämistä. Näin vältyt lähettämästä tuotetta, jota ei mahdollisesti jostakin syystä voida hyväksyä palautettavaksi. Tämä on myös ympäristöystävällisempää ja saat mahdollisen palautusmaksun nopeammin.

Jos haluat palauttaa tuotteen postitse pakkaa tuote mahdollisimman hyvin välttääksemme kuljetusvauriot. Lähettäjällä on velvollisuus pakata tuote riittävällä hyvin. Hyvitys tuotereklamoinnista maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotetta ostaessasi. Hyvitys näkyy tililläsi 14 päivän kuluessa siitä kun vastaanotimme palautuksesi.

Kuljetusvauriot

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa haluamme, että otat meihin pikimmiten yhteyttä.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä annat suostumuksesi sille, että tallennamme tietosi ja käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti sekä tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissamme on virheitä tai puutteita tai, jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Tässä tapauksessa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Vakuutamme että keräämiämme tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittaistarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Alaikäinen voi tehdä ostoksia vain huoltajan suostumuksella.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja siihen, että tuote saattaa olla loppuunmyyty.

Omistuksenpidätys

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on kokonaan maksettu eikä tuotteen ostajalla ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.

Takuu

Takuutapauksissa noudatamme tuotteen toimittajan takuupolitiikkaa. Kilpakäyttöön myytäville osille ei myönnetä takuuta. Takuupalautuksista on sovittava aina etukäteen myyjän kanssa. Takuupalautuksen mukana on lähetettävä alkuperäinen ostokuitti tai kopio siitä.

Muut ehdot

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen virheellisyydestä tai tuotteen virheellisestä asennuksesta aiheutuneita välillisiä vahinkoja. MODIFICARS ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista. Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. Jos asiakas pyytää tarjousta tuotteesta, on myyjältä saatu tarjoushinta voimassa yhden viikon.

Ylivoimainen este

MODIFICARS ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä TAI jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpi-teet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä MODIFICARS:lla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Riitatapaukset

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivun osoite on www.kuluttajariita.fi.