Pakoputkistot

Pakoputkistot

Soundit, siitä se kaikki lähtee. Ajonautinto sporttisessa autossa tulee suurelta osin äänestä. Joku kaipaa rivikuutoseen tasaista laulua tai V8:n pehmeää murinaa. Äänimaailman pitää olla laadukas – kalliskin auto on helppo pilata huonolaatuisilla putkistoilla, jonka tuotekehitys on tehty eiköhän_se_riitä -periaatteella.

Lue lisää

Merkkejä pakoputkiston vioista saattavat olla esimerkiksi alhainen moottorin teho, hidas kiihtyminen tai se, ettei ajoneuvo käynnisty ollenkaan. Muita vihjeitä voivat olla esimerkiksi korkea polttoaineen kulutus tai pakokaasujen vuotaminen ajoneuvon sisätilaan. Tällöin on syytä katsoa valikoimissamme olevat laadukkaat pakoputkistot, joiden avulla matka taas jatkuu – hyviä soundeja unohtamatta.

Laadukkaat pakoputkistot vaativiin olosuhteisiin

Pakoputkistot joutuvat nopeiden lämpötilavaihdosten, tiesuolan ja lian takia kovan rasituksen alle. Heikkolaatuiselta pakoputkistolta on turha toivoa pitkäikäisyyttä, ja tämän takia on syytä käyttää vain laatuvalmistajien takuuvarmoja tuotteita.

Pakoputkistot tunnetuilta valmistajilta

Modificarsin valikoimasta löydät tunnettuja pakoputkivalmistajia sekä harvinaisempia, joita et muualta saa – esimerkkinä Akrapovicin harvinaiset putkistot Sloveniasta, jotka ovat autoalalla jo käsite huikaisevan käsityön laadun ja tinkimättömän designin ansiosta.