BC Racing BR -alustasarja Toyota ARISTO (JZS147)

Tuotenumero: R-05-RS

1149,00

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Toimituskulut kirjeille 3 €, paketeille 7 €.
Yli 130 € tilaukset toimituskuluitta.

Soveltuu automalliin:

  • TOYOTA ARISTO (JZS147)
  • Vuosimalli: 1991-1997
  • Korimalli: SEDAN
  • Coilover-malli: BR
  • Etujousi: 62-200-12
  • Takajousi: 62-220-8
  • Etuiskunvaimentimen tyyppi: Monotube
  • Takaiskunvaimentimen tyyppi: Monotube
  • Etuyläpää: Kumivaimennettu
  • Takayläpää: Kumivaimennettu
Osasto:

BC Racing BR

BC Racingin ylivoimaisesti eniten myyty korkealaatuinen ja helpposäätöinen malli jossa ei tarvitse tinkiä ajomukavuudesta, suorituskyvystä eikä ajo-ominaisuuksista. BR on kotonaan niin kadulla päivittäisessä käytössä kuin radallakin. Tarkoin valitut jousijäykkyydet takaavat hyvän kompromissin urheilullisuuden ja mukavuuden väliltä. Lineaarisesti shimmatut vaimentimet 30-portaisella jäykkyyden säädöllä takaavat laajat säätömahdollisuudet eri tarpeisiin ja erillinen korkeudensäätö sallii laajan säädön ajokorkeudelle. Suurimmasta osasta sarjoista on tilattavissa myös suuren suosion saavuttaneet ”Extreme Drop” -sarjat jos haussa on normaalia suurempi madallus.

BC Racing -alustojen korkeussäätö

BC Racingin ratkaisussa korkeus säädetään alakiinnikkeen paikkaa kierretolpassa muuttamalla. Tämä jousesta erillinen säätö on ylivoimainen tapa sillä se ei vaikuta jousen ominaisuuksiin eikä vaimentimen vaimennusalue muutu.

Vaimennuksen säätö

Kaikissa BC vaimentimissa on 30-portainen vaimennustehon säätö jolla säädät alustan vaimennuksen voimakkuutta. Lisäksi top of the line -malleissa on erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

Camber-säätö

Kaikissa autoissa joissa on McPherson -joustintuenta, on BR mallista alkaen yläpäässä camber -kulman säätö poislukien mallit joissa käytetään auton alkuperäistä yläpäätä.

BC Racing -alustasarjojen katsastus

BC Racing -alustasarjat ovat muutoskatsastettavissa ongelmitta kaikkiin automalleihin. Sarjan mukana seuraavan maahantuojan todistuksen lisäksi tarvitset mittauspöytäkirjan pyöränkulmista alustasarjan asennuksen jälkeen. Tarvittaessa toimitamme maahantuomiimme alustasarjoihin selvityksen myös autonvalmistajan arvoista poikkeavista pyöränkulmista. Todistukset on saatavilla vain maahantuomiimme ja jälleenmyyjiltämme ostettuihin BC Racing alustasarjoihin.

BC Racing monotube-vaimennin

Kaikki BC Racing vaimentimet ovat laadukkaita monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimessa on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi riski öljyn kavitoinnille. BC Racing käyttää sarjoissaan yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia geneeristen vaimentimien sijaan. Kunkin automallin jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan sadoista vaihtoehdoista tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin varmistutaan siitä että sekä ajokorkeus että -ominaisuudet saadaan halutuiksi. Siksi BC Racing on Suomenkin suosituin alustasarjamerkki.