BC Racing ZR -alustasarja Toyota SUPRA MK4 (A80)

Tuotenumero: C-15-ZR

2229,00

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Toimituskulut kirjeille 3 €, paketeille 7 €.
Yli 130 € tilaukset toimituskuluitta.

Soveltuu automalliin:

  • TOYOTA SUPRA MK4 (A80)
  • Vuosimalli: 1993-2002
  • Korimalli: COUPE / TARGA
  • Coilover-malli: ZR
  • Etujousi: 62-180-16
  • Takajousi: 62-200-12
  • Etuiskunvaimentimen tyyppi: Lisäsäiliöllinen
  • Takaiskunvaimentimen tyyppi: Lisäsäiliöllinen
  • Etuyläpää: Pillowball
  • Takayläpää: Pillowball
Osasto:

BC Racing ZR

BC Racingin lippulaivamalli joka tarjoaa poikkeuksellisen laajoja säätöjä ennennäkemättömään hintaan. ZR on lisäsäiliöllinen 3-tie säädettävä sarja jossa on erillinen 30-portainen paluuvaimennuksen säätö, 15-portainen sisäänvaimennuksen hitaan alueen säätö ja 12-portainen sisäänvaimennuksen nopean alueen säätö. Suunniteltu 100% ratakäyttöön, mutta toimii myös vaativimmassakin katukäytössä. Autoissa joissa on McPherson tyyppinen pyöräntuenta käytetään upside down -vaimentimia.

BC Racing -alustojen korkeussäätö

BC Racingin ratkaisussa korkeus säädetään alakiinnikkeen paikkaa kierretolpassa muuttamalla. Tämä jousesta erillinen säätö on ylivoimainen tapa sillä se ei vaikuta jousen ominaisuuksiin eikä vaimentimen vaimennusalue muutu.

Vaimennuksen säätö

Kaikissa BC vaimentimissa on 30-portainen vaimennustehon säätö jolla säädät alustan vaimennuksen voimakkuutta. Lisäksi top of the line -malleissa on erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

Camber-säätö

Kaikissa autoissa joissa on McPherson -joustintuenta, on BR mallista alkaen yläpäässä camber -kulman säätö poislukien mallit joissa käytetään auton alkuperäistä yläpäätä.

BC Racing -alustasarjojen katsastus

BC Racing -alustasarjat ovat muutoskatsastettavissa ongelmitta kaikkiin automalleihin. Sarjan mukana seuraavan maahantuojan todistuksen lisäksi tarvitset mittauspöytäkirjan pyöränkulmista alustasarjan asennuksen jälkeen. Tarvittaessa toimitamme maahantuomiimme alustasarjoihin selvityksen myös autonvalmistajan arvoista poikkeavista pyöränkulmista. Todistukset on saatavilla vain maahantuomiimme ja jälleenmyyjiltämme ostettuihin BC Racing alustasarjoihin.

BC Racing monotube-vaimennin

Kaikki BC Racing vaimentimet ovat laadukkaita monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimessa on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi riski öljyn kavitoinnille. BC Racing käyttää sarjoissaan yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia geneeristen vaimentimien sijaan. Kunkin automallin jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan sadoista vaihtoehdoista tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin varmistutaan siitä että sekä ajokorkeus että -ominaisuudet saadaan halutuiksi. Siksi BC Racing on Suomenkin suosituin alustasarjamerkki.